No Escape – Evadare din Absolom (1994)

No Escape – Evadare din Absolom (1994)

Gen film:

Descriere film:

No Escape – Evadare din Absolom Online Subtitrat in Romana este un film sci-fi de actiune 1994, in regia lui Martin Campbell scris după un scenariu din romanul The Penal Colony din 1987 de Richard Herley in rolurile principale cu Ray Liotta, Lance Henriksen si Stuart Wilson.

In anul 2022, Robbins (Ray Liotta) este trimis in inchisoare pentru asasinarea generalului sau, o inchisoare din care poti iesi doar atunci cand mori. Din moment ce nimeni nu poate sa evadeze din inchisoare, nimeni nu stie cum este acea inchisoare. Directorul inchisorii a realizat acest lucru si si-a cumparat o insula, pe post de teren de joaca, numit Absolom, un loc in care cei mai rai prizonieri sunt lasati liberi pentru a realiza o societate barbarica izolata, unde cei mai puternici barbati fac regulile, cu alte cuvinte, un loc pe care il putem numi Iadul pe Pamant. Acesta este locul unde Robbins este adus, dupa ce aproape l-a omorat pe directorul inchisorii. Daca va supravietui sau nu veti afla doar urmarind acest film de actiune.

  1. No escape este un mare film, despre curaj, prietenie, lupta pentru libertate, uneori cu pretul vietii, despre tradari si loialitate, despre BINE si RAU, …o posibila “poveste” in care BINELE invinge
    vizionare placuta

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Your email address will not be published. Required fields are marked *