Operation Chromite (2016)

Operation Chromite (2016)

Gen film:

Descriere film:

Vizionează online filmul Operation Chromite 2016, online subtitrat HD, fără intrerupere cu subtitrare în Română gratis HD Pe data de 25 iunie in 1950 regimul comunist din Nord ataca Sudul in incercarea de unificare a Peninsulei Coreene, beneficiind de sustinerea URSS. Dupa doua zile mai tarziu, presedintele american Harry Truman il numeste pe Douglas MacArthur comandantul Armatei Natiunilor Unite, insa intr-o luna, intinse teritorii din Sud ajung sub ocupatia regimului comunist. Pentru a intoarce soarta razboiului, generalul MacArthur declanseaza Operatiunea Cromit, dublata de o operatiune militara sub acoperire numita X-RAY, ce implica 8 oameni. In frunte cu capitanul Jang Hak-soo (Lee Jung-jae), echipa de 8 voluntari trebuie sa se infiltreze in spatele liniei inamice, in Incheon-ul ocupat, pentru a sustrage o harta detinuta de temutul Lim Gye-jin (Lee Beom-soo), comandantul militar nord-coreean responsabil cu fortificarea insulei Wolmido, bastionul ce proteja Incheon-ul. Drept urmare, capitanul Jang il asasineaza pe Park Nam-cheol (Park Sung-woong), un ofiter de informatii al Marinei nord-coreene si isi asuma identitatea acestuia. Ajuns in inspectie in fieful lui Lim, unde adevaratul Park fusese trimis de la centru, incepe o cursa contra cronometru pentru gasirea hartii, cruciala pentru succesul debarcarii aliate in Incheon.

  1. Filmul este exceptional,i-mi pare rau ca l-am ocolit de atatea ori!Foarte bine realizat,cu actori buni chiar daca necunoscuti(cel putin mie).Bine,nu m-a refer la jocul la superlativ al lui Neeson.

  2. foarte bun film merita revazut . si eu l-am ocolit de cateva ori recomand tinerilor si tuturor celor care le plac filmele de razboi mai ales ca este bazat pe fapte reale

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Your email address will not be published. Required fields are marked *