Pacific Rim – Cercul de foc (2013)

Pacific Rim – Cercul de foc (2013)

Gen film:

Descriere film:

Pacific Rim – Cercul de foc (2013) Film Online Subtitrat in Romana – Legiuni de creaturi monstruoase, cunoscute drept Kaiju au început să iasă din mare și să năvălească pe pământ. A izbucnit un război cu umanitatea, în care milioane de oameni și-au pierdut viața, iar resursele planetei au fost consumate și irosite ani de-a rândul. Kaiju sunt niște creaturi uriașe, iar pentru a-i înfrunta oamenii au nevoie de arme speciale, respectiv de roboții Jaegers, niște uriași mecanizați construiți pentru a fi controlați simultan de doi piloți ale căror creiere sunt legate printr-o punte neuronală. Dar până și acești Jaegers sunt aproape vulnerabili în fața rezistenților și puternicilor Kaiju. Umanitatea e pe punctul de a fi învinsă, iar singura soluție rămasă e una pe care cei care iau decizii nu și-o doresc. Sunt chemați în ajutor doi eroi improbabili – un fost pilot ratat și un novice fără experiență. Cei doi sunt aleși să formeze o echipă și să conducă un Jaeger legendar, dar cu tehnologie depășită, care putea câștiga lupte în trecut. Împreună ei sunt ultima speranță a umanității.

  1. asteptam d mult timp filmul asta si nu m-a dezamagit, prea multe nu pot spune ca l-am vazut 1 data si e cam greu de inteles filmat din sala dar atunci cand va iesi varianta gen dvd br sau hd si voi intelege scenele de lupta mai bine imi va placea si mai mult, buna treaba ca la-ti bagat asa repede pe site va multumesc si nu va puneti mintea cu oameni care vor cometa despre calitatea filmului sunt idioti si nu merita luati in seama inca o data buna treaba cu postu cred ca asta e recordul vostru la 3 zile de la aparitie bv tineti-o tot asa v-am adaugat la favorite in fiecare zi verific ce mai bagati foarte buna treaba faceti si abia astept sa mai vad ce bagati :)

  2. bun filmul :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

  3. superb filmul, un film de nota 10 si mult mai reusit decat alte filme.totul e pus la punct,scenele,actiunea… :D :D :D ce sa mai spun,merita vazut.sper sa mai vedem astfel de filme si pe viitor. :D :D :D :roll: :roll:

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Your email address will not be published. Required fields are marked *