PK (2014)

PK (2014)

Gen film:

Descriere film:

Scris si regizat dupa un scenariu de Rajkumar Hirani. Filmul PK este o comedie indiana 2014 cu idei despre un străin în oraș, care pune întrebări pe care nimeni nu le-a cerut înainte. Ele sunt, întrebări nevinovate cum ar fi pentru copii, dar care aduc răspunsuri catastrofale. Oamenii care sunt stabiliti în căile lor pentru generațiile, sunt obligați să reevalueze lumea lor, atunci când o văd din ochii nevinovați ale lui PK . În procesul PK isi face prieteni loiali și dușmani puternici. Mends are o viața rupta care il enervează înființarea. Curiozitatea copilareasca a lui PK se transformă într-o odisee spirituala pentru el și milioane de oameni. Filmul este o explorare ambițiosa și unica originala al filozofii complexe. De asemenea, este o poveste simplă și umană a iubirii, râs . În cele din urmă, este o prietenie în mișcare între străini din lume din afară.

 1. Nam cuvinte. A fost o imbinare extraordinara de prezentare a unor adevaruri frumoase ce trebuie constientizate de noi toti…intr-un mod original si dragalas pot spune. Un film superb ce a avut din plin din toate si de toate.
  Sa lasam Dumnezeii creati de noi de o parte si sa ne axam pe singurul “Dumnezeu” ce este simbolul ce ne uneste pe noi toti…nici de cum sa ne dezbine.

 2. Mi-a placut enorn, nu ma asteptam. Tema in discutie este existenta lui Dumnezeu, pusa in mod foarte inteligent.
  Dar credeti-ma n-am mai ras asa de patimas de foarte mult timp. Nu reuseam sa mai respir.

 3. Un film perfect. Poate mai bun, decât filmul cu Iisus, care se difuzează de Sf. Paște…
  Un film despre adevăratele valori: dragoste, sinceritate, fraternitate, dăruire, autodepășire – perfecțiune.
  Doamne ajută !

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Your email address will not be published. Required fields are marked *