War for the Planet of the Apes – Planeta Maimuţelor: Războiul (2017)

War for the Planet of the Apes – Planeta Maimuţelor: Războiul (2017)

Gen film:

Descriere film:

” War for the Planet of the Apes 2017 (Planeta Maimuţelor: Războiul) , film online subtitrat în Română ” Cesar si maimutele sunt fortate de imprejurari sa initieze o lupta pe care au incercato din rasputeri sa o evite impotriva unei armate de oameni conduse de un colonel nemilos. Maimutele au parte de pierderi considerabile si Cesar, insetat de razbunare, este nevoit sa lupte impotriva instinctelor sale. in urma unui periplu care ii va pune fata in fata cu Colonelul, Maimutele si Oamenii vor incepe un razboi teribil in urma caruia doar una din cele doua specii va supravietui si va domina planeta.

  1. Excelent film! Mai bun decât precedentele, acțiune, suspans de la început până la sfârșit, nici nu știi când trec cele două ore! Iar Andy Serkis absolut magistral în rolul lui Caesar! Concluzia: cel mai mare distrugător al planetei a fost și va fi OMUL!

  2. Super..sunt eu baiat da povestea asta ma prins atat de urat ca am lacrimat la sfarsit! Si parerea mea este ca nu merita o alta parte pentru ca Cesar a fost personajul principal..

  3. super, a meritat sa vizionez partea 1, partea a 2 a si ultima parte a filmului ! nota 10 RECOMAND TUTUROR. si astept cu nerabdare o continuare a acestui film

  4. @ Nu omul, in general, ci unii oameni. Că dacă omul ar fi doar rău, tu nu ai fi avut conștiința binelui. Binele și răul se află în fiecare, e o bătălie pe care trebuie s-o ducem în fiecare zi.

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Your email address will not be published. Required fields are marked *