Qu’est-ce qu’on a fait au Bon Dieu? (2014)

Qu’est-ce qu’on a fait au Bon Dieu? (2014)

Gen film:

Descriere film:

“Cu ce ţi-am greşit noi, Doamne? – Qu’est-ce qu’on a fait au Bon Dieu?” este un film de comedie francez,scris si regizat de Philippe de Chauveron.Claude şi Marie Verneuil, aparţinând marii burghezii catolice de provincie, sunt nişte părinţi mai degrabă de “modă veche”. S-au străduit întotdeauna să fie deschişi, dar “pilulele” s-au dovedit greu de înghiţit atunci când prima dintre fiicele lor s-a căsătorit cu un musulman, a doua cu un evreu şi cea de-a treia cu un chinez. Speranţele lor de o vedea, în sfârşit, pe una dintre fiice căsătorindu-se la biserică s-au canalizat, aşadar, pe mezină, care, aleluia, tocmai a întâlnit un bun catolic. Doar că…

  1. un film de nota 20,demult nu am mai vazut un film atit de bun, din toate punctele de vedere.multumesc zfilme- online.com.

  2. Sincer,nu m-a amuzat cu adevarat.Sotii sunt in destule privinte mai rasisti decat tata-socru….
    Imi place “relatia” Claude cu dl.Koffi-sunt un exemplu de comunicare!+scena de la politie :)… dau o lectie frumoasa despre divergente solutionate si compromis.Ei doi m-au amuzat teribil!!!! :)

  3. Sunt profund impresionata de acest film. De la Louis de Funes nu am mai vizionat ceva ata de special. Perspectiva din care e vazuta multiculturalitatea si raportul comunism-capitalism este foarte sanatoasa! Un regizor extrem de capabil! Este de asemea un film educativ care portretizeaza gandirea franceza sanatoasa cu privire la aceste aspecte! Acesta e primul comentariu facut unui film.

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

x