Real Steel – Pumni de oțel (2011)

Real Steel – Pumni de oțel (2011)

Gen film:

Descriere film

“ Real Steel – Pumni de otel 2011 Film Online Gratis Subtitrat in Romana “ O dramă despre un sport ce a devenit hi-tech, boxul, plasată într-un viitor apropiat, în care roboţi cu aspect umanoid luptă pentru distracţia publicului.Hugh Jackman interpretează rolul unui fost luptător ce a pierdut şansa la titlu în momentul în care boxul între oameni devine un sport ilegal, deoarece este prea violent iar luptătorii din ring sunt înlocuiţi de roboţi de o tonă în greutate şi 2,5 metri înălţime, ce preiau acţiunea ringului de box. Charlie Kenton trebuie să supravieţuiască în această lume nouă a sportului. El căştigă atât cât să poată achiziţiona roboţi uzaţi în încercarea de a pregăti unul care să câştige titlul la această nouă categorie de box. Cu ajutorul fiului său nelegitim – Max , vor descoperi un robot care pare a câştiga mereu, iar acest lucru le dă speranţe pentru a ieşi învingători în luptele dintre roboţi. Aşa cum mizele cresc în luptele din ring, în ciuda sorţii, Charlie şi Max primesc o ultimă şansă de a reintra în cărţi.

 1. Superb filmul de cand a aparut in Romania l am vazut de 12 ori si tot nu ma satur sa l revad multumim admini pentru munca depusa de a ne da filme exceptionale

 2. super film pana acum lam vazut de 26 de ori de cand sa lansat si cred ca e cel mai reusit film
  de cand sa lansat parca las putea sal vat de un milion de ori

 3. Cel mai frumos film din lume il iubesccc lam vazut de vro 25 de ori sI acuma 26 itI multumes Pentru film este original trebuia da fie 2018 la ce aparatura avea mai fa filme cu roboti te roggggg ca iubbescccc filmul astaire : ) : ) : ) : ) : ) : ) : )

 4. A vost un film…de nota 1000 ep e putin un astfel de film nu se gaseste oriunde.Il iubesc, defept asta e prea putin al adur l-am vazut de 100 ori si las mai vedea inca pe atat n-am cuvinte de apreciere.

 5. Sper sa facieti si partea a doua la film pentru ca a fost fantastic de uimitor mia placut foarte foarte mult cei care ati facut filmul bravo voua si cei care cititi acest comentariu sa stiti ca filmul e super si merita vizionat si nu doar o data poate de mai multe ori eu lam vazut deja de 5 ori si cred ca intro zi il voi mai vedea odata si iar si iar si iar…

 6. De fiecare data cand ma uit la aest film ma captiveaza la fel de tare! Foare bun filmul paca ca nu are partea a doua.

 7. superr tare filmul cat de curand vom avea parte de realitate nu numai de cea virtuala totul are un inceput asa cum totul a inceput tehnologia evolueaza in fiecare zi frumos film nota 10++++++ asteptam partea a-ll-a

 8. ….la final,felul cum baietelul isi priveste tatal,ceea ce evoca chipul lui..face tot filmul,excelent zic eu ! L-am vizionat impreuna cu baietelul meu de 5,8 ani si dupa…el era Atom iar eu Zeus..:)

 9. superb.toate senzatile ma trec de fiecare data cand ma uit la acest film .a 36 oara cand ma uit la film .si anca o fac cu foarte mare placere.bun film.

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *