Remember Me – Aminteste-ți de mine (2010)

Remember Me – Aminteste-ți de mine (2010)

Gen film:

Descriere film

Remember Me – Aminteste-ți de mine (2010) Film Online Subtitrat in Romana este o drama romantica despre doii tineri indragostiti ale carora familii au trecut prin adevarate tragedii. Dupa ce fratele sau se sinucide, parintii lui Tyler divorteaza, iar acesta ajunge sa fie un introvertit care trece in viata ca un somnambul. Ally la randul ei este o adolescenta care, dupa ce o vede pe mama ei ucisa in fata ochilor sai decide sa-si traiasca viata la maxim. O intamplare face ca Tyler sa fie arestat de tatal lui Ally, iar astfel, cei doi se intalnesc si ajung sa fie un cuplu. Iubirea ii uneste si ii invata cat de important e sa iubeasca cu pasiune si sa traiasca din plin fiecare clipa. Lucrurile se complica si devine incert daca fragila legatura va reusi sa supravietuiasca tragediilor personale pe care le-au experimentat acestia.

  1. Chiar a fost super filmul dar sfârșitul ii destul de dureros că rolurile principale pot spune mor ca și în filmul ,,One day,, sau ,,a wall tot remember,, deci filmele sunt super faine dar nașpa că mor unii dintre actorii principali!!

  2. UN FOARTE DUREROS ATENTIE PARINTII FILMUL E PT VOI CAUTATI SA CUNOASTE_TI COPII VOSTRI DE CAND II ADUCETI PE LUME SUFLETUL GANDIREA SENTIMENTELE CEI MACINA IN RAPORT CU VARSTA NU FITI DURI FITI PRIETENUL LOR TRATATI EGALUL VOSTRU NUMAI ATUNCI II VETI CASTIGA DIFINITIVI NUMAI STUNCI ISI VOR DESCHIDE SUFLETUL NUMAI ATUNCI VOR SPUNE TOT DESCHIS PROBLEMEL CARE II FRAMANTA DACA NU II PIERDETI DIVINITIV SI V_A FI PREA TARZIU CAND VETI REALIZA TOTUL VIZIONA_TI FILMUL DE N ORI PANA CAND VETI INTELEGE MESAJUL CARE TRASMITE MULTUMESC PT POASTARE

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *