Romeo Must Die – Sa moara Romeo (2000) Online Subtitrat

Romeo Must Die – Sa moara Romeo (2000) Online Subtitrat

Romeo Must Die 2000 (Sa moara Romeo), film online , subtitrat în Română Doua familii, legate prin traditie, sunt implicate intr-un razboi brutal.Cele doua clanuri, unul asiatic si celalalt afro american, se lupta pentru controlul asupra docurilor din Oackland. Insa dupa ce Po, fiul capeteniei asiatice, devine prima victima, rafuiala dintre clanuri ia niste proportii si mai periculoase.
Vestea despre aceasta crima ajunge curand la fratele mai mare al lui Po, Han (Jet Li), un fost politist legendar aflat in prezent intr-o inchisoare din Hong Kong. Si este doar o chestiune de timp pana ce Han se va indrepta catre continentul american.Renegat de catre familia sa si aflat in cautarea adevarului, Han nu descopera nimic in plus, cu exceptia unor intrebari suplimentare. Si de asemenea el devine o tinta, nu numai a taberei afro-americane, ci si a unor asasini fara identitate a caror lupta armata depaseste cu mult mediul muncitoresc al docurilor.Intr-o lume a rivalitatilor vicioase si a tradarilor violente, Han nu are o alta solutie decat sa declare la randul sau razboi. Dar spre deosebire de ceilalti, care pot utiliza doar arme, Han este el insusi o arma. Iar cel ce-i va iesi in cale, va gresi in mod fatal.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos
  1. ZAMBARETUL a comentat pe data | 12 May 2017 ora 02:11

    Fain filmul ,mi-a placut mult mai ales pentru partile in care lovea Jet li adversarii si daunele (fracturile ) :)))) se vedeau in interiorul corpului nota 9*

  2. cornel a comentat pe data | 5 August 2017 ora 19:20

    fbun filmu ,numai actiune

  3. Florin Colotilă a comentat pe data | 27 October 2018 ora 10:21

    Un film reusit si asa o sa ramana.

Lasa un comentariu