Safe – În siguranță (2012)

Safe – În siguranță (2012)

Gen film:

Descriere film

“Safe – In siguranta 2012 Film Online Gratis Subtitrat in Romana “ Luke Wright e un fost agent special din trupele de elită care acceptă o misiune în care are de îndeplinit două îndatoriri. El trebuie să salvete o fetiţă chineză de 12 ani, care a fost răpită de o Triadă, una dintre marile organizaţii criminale din China. A doua parte a misiunii lui Luke e să folosească un cifru de seif pentru a fraieri Mafia din Rusia, pe oficialii corupţi din forţele de ordine de la New York, dar şi pe cei din Triadă.

  1. un film bun, si in plus un sait adevarat pe care poti vedea un fil,, ca tot omul,, fara probleme de tradus,, si alte prosti,, bravo,, merita recomandat,, eu asa am sa fac,,

  2. E smecher actorul orice filme care parcepica el este filmul suta la suta actiune.. Merita nota 10. te am pupat domnu jason. ?

  3. 6/10 pentru functia compensatorie.adica te face sa crezi ca uneori cei (mai) buni inving.
    vad filmul a douasi ultima oara in viata, acum in plina poveste Alexandra Luisa, Caracal Deveselu Italia.
    Imi este f.greu sa inghit corecvtitudinea politica a mitului american: luptatorul din fortele speciale care invinge mafia chineza, cea rusa (desigur, alta mafie care stapaneste Usandia si mare parte din Lume, nici nu exista) si politistii corupti.Am dat 6 si nu 5 sau 4, pt ca ramane si ‘coruptia ucide” in film si avem si luptatori „speciali” de partea Rea a Fortei, ca in realitatea reala.
    Mersi admin pt vizionare fara probleme, inclusiv la intreruperi.

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *