Son of Saul – Fiul lui Saul (2015)

Son of Saul – Fiul lui Saul (2015)

Gen film:

Descriere film

Fiul lui Saul este un film maghiar dramatic de razboi 2015 regizat si co-scris de László Nemes si Clara Royer in rolurile principale interpretate de Géza Röhrig, Urs Rechn și Levente Molnár.Actiune filmului are loc în lagărul de concentrare Auschwitz în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial și prezintă o zi și jumătate din viața lui Saul Ausländer (interpretat de Géza Röhrig), membru al unităților de muncă forțată Sonderkommando. Octombrie 1944, Auschwitz-Birkenau. Saul Ausländer e membru al comandoului format din prizonieri evrei, izolati de restul lagarului de concentrare si obligati sa-i ajute pe nazisti sa-si indeplineasca planul lor de exterminare. Saul lucreaza la unul dintre crematorii si descopera la unul dintre cadavre trasaturile cunoscute ale fiului sau. In vreme ce comandoul de prizonieri evrei se pregateste de revolta, Saul vrea sa faca un lucru imposibil: sa salveze corpul fiului sau de flacari si sa-i faca un mormant adevarat.

  1. Buna la toti.un film pshihologic extraordinar (zic eu).fara actiune ,dar traire si dramatism .respect pentru realizatorii filmului.( fapte reale).

  2. Bun fim dar felul in care s-a filmat (tot timpul in ceafa personajului) e obositor dea dreptul. Cu toate acestea te tine in priza. Sunt fan filme de razboi dar pentru acest film nota 8/10 cred ca e mai mult decat ok

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

css.php