Split (2017)

Split (2017)

Gen film:

Descriere film:

Filmul online hd Split (2017) scris si regizat de M. Night Shyamalan spune povestea de groaza a lui Kevin care se luptă cu boala a multiplelor personalități. A manifestat pana la 23 de personalități, variind de la un băiețel nevinovat pana la o minte criminală. Una din cele mai ciudate personalități il face sa răpească si sa sechestreze trei adolescente.In timp ce sunt prizonierele sale o alta personalitate, numita Bestia își face apariția. Fetele trebuie sa scape cat mai repede de această personalitate rea, încercând sa aduca in evidența personalități mai bune.

  1. Extrem de bun! James McAvoy nu m-a dezamagit nici de aceasta data. Interpretare geniala! Finalul imi spune ca va urma o continuare; sper sa fie asa. Acest film chiar este de vazut!

  2. Foarte interesant. Nu este un film ce se poate incadra in a fi horror,dar chiar si asa, o idee de ”actiune” un pic mai diferita decat in restul filmelor. Actorul isi joaca rolul perfect in fiecare personalitate.Exista si acel suspans cand vine vorba de ”ultima personalitate”,cea mai ”rea” de altfel.Finalul este neasteptat. Merita vizionat!

  3. Excepțional. O capodopera ce pune în discuție puterea mintii asupra trupului. De fapt sugerează ideea din spatele filmului s f Lucy și anume,, ce ar fi dacă ne am folosi creierul mai mult de 10 la suta, am putea avea calități supraumane.
    De ce credeți ca bolnavii psihici au putere supraumana și încredere mare în ei? În nebunia lor au o convingere atât de mare ca sunt diferiți ca nu sunt oameni încât chiar capătă puteri supraumane.

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

x