Strangerland – Un tărâm ciudat (2015)

Strangerland – Un tărâm ciudat (2015)

Gen film:

Descriere film:

Strangerland 2015 este un film australian-irlandez, dramatic-thriller plin de suspans cu Nicole Kidman, Hugo Weaving, Joseph Fienne ,regizat de Kim Farrant.Filmul a avut premiera la Festivalul de Film Sundance pe 23 ianuarie 2015.Cuplul Catherine Parker (Nicole Kidman) și Matt Parker (Joseph Fiennes) încearcă să se adapteze noii vieți într-un loc izolat din Australia in, orașul de deșert Nathgari. Sunt persoane agreabile, dar discrete, nu foarte sociabile. Chiar înainte de declanșarea unei masive furtuni de nisip, viețile lor sunt greu încercate de dispariția celor doi copii adolescenți, Lily și Tom, pierduți în deșert.Deși orașul este acoperit în mod ireal de praf roșu și cuprins de întuneric, locuitorii, conduși de polițistul local, David Rae (Weaving), pornesc în căutarea adolescenților. Cu timpul, oamenii par să se întoarcă împotriva cuplului, antipatie alimentată de suspiciunile, zvonurile și vechile povești cu aborigeni spuse în șoaptă. Pe măsură ce temperaturile în deșert cresc, iar șansele de supraviețuire ale copiilor scad pe zi ce trece, Catherine și Matthew ajung la limită, profund afectați de soarta incertă a acestora.

  1. N-am inteles deloc ce s-a intamplat cu pipita aia :| A fugit de acasa sau o violato unu si a aruncat-o in desert?

  2. Un film profund care urmareste starile psihologice ale unor oameni pusi in cazuri limita,bine interpretat, iar peisajul desertic este fantomatic si prezent pe tot parcursul filmului.

  3. aaaaa ? greu . adica bun.cum adica ce a patit ? exact ce patesc atatea fete ! Dumnezeu stie ! si raman parintiii sa se topeasca de dorul lor !scz ca am povestit filmul.

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

x