Swimming Upstream – Împotriva curentului (2003)

Swimming Upstream – Împotriva curentului (2003)

Gen film:

Descriere film:

Swimming Upstream (Impotriva curentului) este un film australian drama 2003 scris de Anthony Fingleton in regia lui Russell Mulcahy .Din distributia filmului fac parte actorii Jesse Spencer,Geoffrey Rush și Judy Davis.
O adaptare dupã romanul omonim al lui Anthony Fingleton, Actiunea filmului se petrece în anul 1950 Brisbane, Australia.Tony (Jesse Spencer) reuseste sã învingã cele mai mari obstacole pentru a deveni un înotãtor de înaltã performantã, în ciuda comportamentului brutal al tatãlui sãu alcoolic Harold Fingleton (Geoffrez Rush), dar în permanentã încurajat de mama sa Dora Fingleton (Judy Davis), o sotie ce suportã cu stoicism tacit crizele sotului sãu. Pus în umbrã de cei doi frati ai sãi (David Hoflin si Tim Draxl), Tony dovedeste exceptionalul talent pentru înot în încercarea disperatã de a câstiga inima tatãlui sãu si, poate, de a obtine o medalie olimpicã.

  1. superb filmul merita vazut , am vrut sa il vad de mult si acum am dat de el aici pe site ,multumesc mult admistratorului !

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

x