The Best of Me – Cel mai de preţ cadou (2014)

The Best of Me – Cel mai de preţ cadou (2014)

Gen film:

Descriere film:

The Best of Me (Cel mai de preţ cadou) este un film romantic-dramă 2014 regizat de Michael Hoffman. Amanda (Michelle Monaghan) şi Dawson (James Marsden) au fost îndrăgostiţi în perioada liceului, dar s-au despărţit şi au pornit pe drumuri separate în viaţă. Atunci când revin în localitatea de baştină pentru a participa la o înmormântare, flacăra pasiunii se reaprinde între ei, amândoi fiind forţaţi să se confrunte cu alegerile greşite pe care le-au făcut în trecut, în speranţa că un viitor împreună nu reprezintă o utopie.

  1. minunat. o iubire adevarata care foarte putini oameni o intalnesc. As viziona filmul mereu. Fara cuvinte.

  2. Filmul este extraordinar , nu credeam ca o sa plang asa de mult … finalul este trist dar in acelasi timp … de nedescris <3

  3. foarte frumos dar trist in acelasi timp…pacat ca el a murit ….daca el nu ar fi murit ar fi fost inpreuna !!!!!!!!!!!!!!

  4. Poate cel mai bun film de-a lungul multor ani. Trist si vesel de-o potriva. Dragoste si ura, sentimente ce ne dirijeaza viata. Superb.Merita vazut macar o data.

  5. Revazut ….nu mi-am adus aminte imediat ca l-am vazut …insa am stat cu sufletul la gura si acum ca si prima data…..Impresionant film

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

x