The Best Offer – Ofertă irezistibilă (2013)

The Best Offer – Ofertă irezistibilă (2013)

The Best Offer – Ofertă irezistibilă (2013) Film Online Subtitrat in Romana – Filmul spune o poveste de dragoste neobișnuită ce se desfăşoară cam în toată Europa (Trieste, Bolzano, Fidenza, Roma, Milano, Merano, Viena, Praga). Intriga are loc în lumea licitaţiilor de artă high-end și antichități. Povestea se învârte în jurul directorului unei case de licitatii, Virgil Oldman, care se intersectează cu o misterioasă tânără moștenitoare Claire Ibbetson ai cărei părinți au murit și au lăsat o colecție considerabilă de artă și antichități și un abil tânăr meșteșugar Robert, care il ajuta pe Virgil în descifrarea unor elemente ciudate găsite printre lucrurile ce fac parte din moștenirea lui Claire. Echilibrul si prestigiul lui Virgil sunt temperate de o înșelătorie în curs de desfășurare în care prietenul lui, Billy Whistler, îl ajută în construirea unei colecții secrete private de picturi a unor maeştri celebri.
Filmul este produs de Paco Cinematografica, cu sprijinul FVG (Friuli Venezia Giulia) Film Fund. Filmarile au început în Trieste, la 30 aprilie 2012. Pentru Tornatore acest lucru a însemnat o revenire la Trieste. Filmările au au durat o perioadă de cinci până la șase săptămâni, în regiunea Friuli-Venezia Giulia, Viena și Tirolul de Sud.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos
 1. sorin a comentat pe data | 24 July 2013 ora 17:32

  Film extra,merita sa fie vizionat.

 2. Sandu a comentat pe data | 2 September 2013 ora 22:51

  Un film foarte fain. Iar finalul te nauceste.

 3. mircea a comentat pe data | 6 September 2013 ora 23:10

  Un rol de exceptie face Geofrey Rush,m-a naucit ca si in King’s Speach si multele sale filme.Film de nota 10,il recomand oricui;iar oftatul sau final…

 4. Iulian a comentat pe data | 30 September 2013 ora 05:16

  un film deosebit, il recomand

 5. gauthier 87 a comentat pe data | 18 November 2013 ora 22:44

  frumos dar previzibil ;)

 6. Valico a comentat pe data | 9 January 2016 ora 03:34

  Un film deosebit!
  Realizare exceptionala, interpretare,decoruri impecabile.
  Eterna problema/necunoscuta/enigma, FEMEIA si modul ei de “gandire”, femeia tradatoare.
  Ar trebui ca la trecerea in adolescenta sa fie obligate toate sa stie pe de rost, ” Scrisoarea a cincea” a lui Eminescu.
  Daca el nu a mai iubit si inteles femeia, atunci nimeni.
  Film foarte bun cu un 7,8 pe IMDB, care poate creste.
  Vizionare placuta!

Lasa un comentariu