The Choice – Alegerea (2016)

The Choice – Alegerea (2016)

Gen film:

Descriere film:

Bazat pe romanul cu același nume scris de autorul Nicholas Sparks.Filmul The Choice – Alegerea 2016 spune povestea romantica a doi vecini care se încadrează în dragoste de la prima lor întâlnire.Travis (Benjamin Walker) are tot ce şi-ar putea dori un bărbat: un serviciu stabil, prieteni buni, ba chiar şi o casă pe malul apei într-un orăşel din Carolina de Nord. Hotărât să savureze micile plăceri ale vieţii, Travis îşi petrece timpul liber ieşind în larg cu barca, înotând sau organizând petreceri cu prietenii, având vaga convingere că o relaţie serioasă cu o femeie i-ar schimba radical stilul de viaţă. Asta până când Gabby (Teresa Palmer) se mută chiar în casa de alături. În ciuda eforturilor lui de a fi prietenos, Gabby Holland pare hotărâtă să îl ţină la distanţă, iar prezenţa iubitului ei nu îl ajută deloc. În ciuda impedimentelor, Travis continuă eforturile de a-i intra în graţii frumoasei blondine, ajungând astfel să înfiripe o relaţie care va fi pusă la încercare de cele mai definitorii evenimente ale vieţii.

 1. Până la urmă este un film.dar încrederea lui a meritat….un film superb.este în top 3.in ultimi 5 ani.

 2. Va multumesc din suflet…..Am ´´trait´´ fiecare clipa cu ei ….cu personajele din film…atat de frumos….de adevarat…..

 3. Nu am cuvinte! M-a cucerit complet acesti film! Nu am vazut un film atat de bun niciodata le intrece pe toate. Il ador! <3

 4. Mi-a dat ceva emotii la final dar bine ca s-a terminat cu bine.Un film foarte bun.Nota 10 cu felicitari.

 5. Un film superb, cu o incarcatura emotionala ce cuprinde itreaga partitura a filmului, si in ansamblul lui TOTI actorii si-au desavirsit rolurile, inclusi San-Bernardul!!!!!!!!!!!!!!!!!

 6. A fost un film superb , un film din care poți invata ceva .. Un film realist . Merita văzut ! ??❤️?

 7. Minunat. Ador acest film. Ma bucur ca mai exista in lumea filmului oameni care pot sa scoata asemenea povesti. Felicitari. Fara cuvinte. Minunat!! <3

 8. Superb !!! cea mai frm poveste de dragoste ,cea mai frm declaratie :” de la mn pentru tn , stelele si luna …”cand iubesti , nimic nu ti sta in cale ! speechless ..:X

 9. DA UN FILM PIN DE ADMIRATIE SI TOT ODATA PLIN DE IUBIRE UNDE IUBIRE E MAI PRESUS DE TOATE SI UNDE IUBIREA POTE INVINGE MEREU ORI CAT DE PUTERNIC NEAM TINE IA E MAI PRESUS .

 10. Nu as putea zice ce nota as putea sa-i dau….cel mai bun film vazut pana acum desi nu sunt foarte entuziasmat de filmele de dragoste dar nu am crezut ca un te poate captiva asa un film….nota maxima….

 11. absolut superb! evitam mereu filmul asta. din descriere nu mi se parea wow. dar merita sa lasi tot pentru a-l viziona. ma repet ABSOLUT SUPERB!!!!!!!

 12. Un film mai mult decat extraordinar, mi-a facut seara mai frumoasa! Sunt o multime de lucruri pe care le putem invata din acest film,o poveste absolut uluitoare!

 13. Doamne cat e de sperb am inceput sa plang, am crezut ca finalul e dramatic…Sperb,minunat,perfect,incredibil, REAL <3 <3 <3

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Your email address will not be published. Required fields are marked *