The Descent: Part 2 – Coborâre întunecată 2 (2009)

The Descent: Part 2 – Coborâre întunecată 2 (2009)

Gen film:

Descriere film:

“The Descent: Part 2 2009 Online Subtitrat in Romana “Sarah Carter este singura supravietuitoare din grupul de prietene care au coborat in pestera Appalachian, acolo unde s-au lovit de niste monstrii teribili. Incapabila sa explice ce s-a intamplat, sau de ce era murdara de sangele prietenelor sale, Sarah este fortata sa se intoarca inca odata in pestera pentru a dovedi ca nu ea este responsabila pentru disparitia prietenelor sale.Sarah este bantuita de amintirile celor petrecute si realizeaza ca aceasta misiune este inutila si ca se va termina la fel de rau. Suspectata de grup dar si atacata din nou de aceeasi monstrii, Sarah trebuie sa apleze inca odata la toata energia si curajul ei intr-o disputa finala pe viata si pe moarte cu aceste creaturi.

  1. da creaturile alea chiar sunt demonice rau…. se vede ca s-a lucrat mult la ambele parti… frumos film si bine rgizat…. ce nu am inteles e de ce a lovit-o mosul pe politista mexicana cu lopata si a lasta-o prada creaturilor…. are careva idee?

  2. Atat in ”The Descent Part. 1” cat si Descent 2 ,actiune este surprinzatoare,iar finalul este unul impresionant. Merita vizionat.

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

x