The Equalizer (2014)

The Equalizer (2014)

Gen film:

Descriere film

The Equalizer 2014 , film online HD, subtitrat în Română McCall (interpretat de renumitul actor Denzel Washington), crede ca a scapat de trecutul sau misterios si ca va putea duce de acum incolo o viata linistita. Dar cand o intalneste pe Teri (interpretata de Chloë Grace Moretz), o tanara aflata sub controlul unor violenti gangsteri rusi, el nu poate sta deoparte, trebuie sa o ajute. Inarmat cu calităti ascunse, care-i permit sa-i pedepseasca pe cei care-i brutalizeaza pe oamenii neajutorati, McCall iese din pensionarea auto-impusa si simte ca ii revine dorinta de dreptate. Daca cineva are o problema sau daca nu are la cine apela, McCall se va implica. El este Equalizer.

  1. Actiune si suspans totul la superlativ, muzica excelenta, miscari sicronizate, un film superb (ce lasa loc la continuare) ce trebuie neaparat vizionat :-)

  2. Filmul e bunicel…pe la final scartaie cand acea echipa, chipurile mai buna, e formata din oameni care merg cu spatele ca sa-si ia o bormasina in creier, care iau degetul de pe tragaci ca sa inchida usa, care intarzie sa-i ucida pe aia ca-i deranjeaza muzica etc. Intelegeti unde bat? In rest, mi-a placut.

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *