The Facility (2012)

The Facility (2012)

Gen film:

Descriere film:

The Facility (2012) Film Online Subtitrat in Romana – Opt voluntari se găsesc si luptă pentru viața lor atunci când merg pe un drum greșit.

 1. Superb si frumos? HAIDA DEH!
  Merita vazut numai pentru ca e facut dupa un caz real, unul din putinele cunoscute. Asa zisele teste pe oameni (trialuri) se soldeaza in 90% din cazuri cu urmari foarte grave pentru cei implicati. In presa mincinoasa nu apare insa nimic, doar ceea ce trebuie noi sa inghitim!

 2. Infiorator ,sa vezi cat rau isi pot cauza oamenii,din cauza prostiei ! Si-au vandut sanatatea pentru bani,bani ce nu au mai apucat sa-i primeasca …Viata nu are pret ! Din pacate ,vedem in jurul mostru zilnic victime ale prostiei,insa desii la alte nivele ,nu luam masuri de a stopa prostia…,cu toate ca genetic toti suntem structurati sa evitam prostia .
  Sa spun ” un film superb”,cum am vazut ca cineva a spus?As fi de-a dreptul cinic !Mai degraba un film care reliefeaza cat mai bine , natura umana ,ce inseamnna sa te targuiesti,sa pui la mezat ,singurul si cel mai de pret atu al tau,VIATA! Din pacate ,se pare ca cele mai reusite filme horror ,nu au nimic in comun cu S.F.-ul !:))
  Admin.felicitari pemtru film ,pentru inca un film care ar trebuii sa aiba deviza ” Prostia ucide !”

 3. salut .c pot spune despre film e ca ma-au incercat si trezit multe sentimente ..
  daca cauti un film bun( horor) atunci asta e potrivit .
  fiecare comenteaza ce a inteles ..eu va las sa va faceti propria parere , un film simplu si eficient
  vizionare placuta

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

css.php