The Fundamentals of Caring (2016)

The Fundamentals of Caring (2016)

Gen film:

Descriere film:

The Fundamentals of Caring 2016 este un film de drama, regizat si scris de Rob Burnett bazat pe romanul “The Revised Fundamentals of Caregiving” din 2012 scris de scriitorul american de Jonathan Evison in rolurile principale cu Selena Gomez, Paul Rudd si Bobby Cannavale.       Deşi s-a despărţit de soţia lui de mai bine de doi ani, Ben încă nu este pregătit să accepte divorţul în mod oficial. Pentru a putea trece peste ceea ce el consideră a fi eşecul vieţii lui, se înscrie la un curs de asistenţi personali. Astfel ajunge să îl cunoască pe Trevor, un adolescent imobilizat într-un scaun cu rotile, pe care hotărăşte să îl ajute să facă toate lucrurile pe care şi le doreşte şi de care orice alt băiat de vârsta lui se bucură nestingherit. Cu fiecare nouă experienţă pe care o au împreună, între Ben şi Trevor se înfiripă o prietenie care reuşeşte să le schimbe amândurora percepţia asupra lucrurilor care contează cu adevărat şi a vieţii în general.

  1. Absolut superb!!! Merita vazut, e o lectie de viata. Filmul incepe si se sfarseste intr-un cerc perfect inchis. Are inceput, intriga, final. Frumos, frumos! Vizionare placuta!

  2. Mi se pare spectacular , cum s-a mai mentionat, Incepe si se farseste intr-un cerc perfect inchis. Este a 3-a oara cand vizionez filmul si nu ma satur de el + apare si Selena Gomez,personal idola mea, care are un rol destul de interesant. Te invata lectii de viata foarte frumoase.

    Amuzant, frumos si destul de interesant.

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Your email address will not be published. Required fields are marked *