The Girl on the Train – Fata din tren (2016)

The Girl on the Train – Fata din tren (2016)

Gen film:

Descriere film:

Rachel Watson (Emily Blunt) abia a divorțat de soțul ei, Tom Watson (Justin Theroux), după ce la prins ca o insela cu agentul lor imobiliar, Anna Boyd (Rebecca Ferguson). În timpul căsătoriei, Rachel era predispusa la alcool si în timpul casatoriei plus un comportament auto-distructiv pe care Tom la observat mai tarziu, odata cu trecerea timpului si a rezultat cu încheierea căsătoriei lor, în plus față de toate ea fiind si sterilă.Dupa cele petrecute Rachel împarte un apartament cu prietena ei Cathy (Laura Prepon). Ea isi petrece zilele facand naveta cu un tren și de multe ori ii urmareste pe Tom, Anna, și fiica lor nou-născuta. În timpul călătoriilor sale, Rachel creste de vecinii ei Tom, Scott ( Luke Evans ) și Megan Hipwell ( Haley Bennett ), un cuplu de tineri despre care Rachel crede a fi o căsătorie perfectă. In realitate, Scott este agresiv, în timp ce Megan este detașata și infidela, menținând afacerile cu numeroși bărbați, inclusiv cu psihiatrul ei, Dr. Kamal Abdic ( Édgar Ramírez ).Vizionare placuta.

  1. mie mi-a placut filmul..trairile , sentimentele ei sunt atît de intense..nu e nimic fals,nimic exagerat… sigur se va làsa cu ceva premii…filmul e bun !

  2. Unul dintre cele mai bune filme pe care le-am vazut! Te tine captiv de la inceput pana la sfarsit. Cei ce au citit cartea vor avea probabil o opinie diferita, insa nu trebuie scapat din vedere faptul ca un film nu va reusi niciodata sa egaleze o carte, acesta fiind in fond un rezumat. Chiar si asa, nota mea pt acest film este 9. Extrem de bine jucat! Cu siguranta il recomand!

  3. Vai, cata cruzime! Nu cunosti niciodata cu adevarat un om! Nu stii niciodata de ce este in stare! Un film psihologic fosrte intens! Mi-a placut!

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

x