The Great Raid – Marele Raid (2005)

The Great Raid – Marele Raid (2005)

Gen film:

Descriere film:

The Great Raid – Marele Raid (2005) Online Subtitrat HD – Dupa Marsul mortii din Baatan din 1942, mii de soldati filipinezi au fost luati prizonieri de japonezi si dusi intr-un lagar langa Cabantauan, in Filipine. Acolo au fost brutalizati, infometati si torturati si au fost lasati sa putrezeasca timp de trei ani. In ianuarie 1945, un batalion american, cu ajutorul trupelor de gherila filipineze, a planuit o misiune indrazneata, chiar sinucigasa: sa-i salveze pe cei 500 de soldati americani aflati inca in viata in lagarul filipinez.

  1. Nu gasesc cuvinte sa imi exprim emotia..Cata suferinta, dar si cata daruire si eroism…Nu mai gasesti asa ceva in vremurile noastre..Slava Domnului ca macar au ramas marturii pe pelicula ale acelor vremuri crunte…Atatia monstrii, atatea bestii, dar si atita oameni minunati..Un film extraodrinar la care ma voi gandi multa vreme..Multumim mult, mult de tot, admin..

  2. Colonelul a accentuat cu seriozitate pe credinta soldatilor in Dumnezeu si dezaprobarea prezentei ateilor in mijlocul lor. Prin asta filmul se vrea si o pledoarie la credinta in Dumnezeu, care este deasupra oricarei puteri omenesti…… Care este dragoste, protectie, dar si forta imensa in orice situatie.
    “Un fel de film religions!”

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

css.php