The Grey – La limita supraviețuirii (2011)

The Grey – La limita supraviețuirii (2011)

Descriere film:

“The Grey – La limita supravietuirii 2011 Film Online Gratis Subtitrat in Romana “Un grup de muncitori petrolişti conduşi de către Ottway se prăbuşesc cu avionul în regiunea de tundră din Alaska în timp ce se întorceau spre casă, fiind forţaţi să se confrunte cu gerul crunt, lipsa de provizii şi o haită flămândă de lupi pentru care ei nu reprezintă decât o pradă. Grav răniţi în urma prăbuşirii aparatului de zbor în care călătoreau, izolaţi în sălbăticie, neobişnuiţi cu temperatura atât de scăzută, cu vântul şfichiuitor şi cu furtunile de zăpadă, fără rezerve de alimente şi apă potabilă şi fără arme cu ajutorul cărora să se apere de animalele sălbatice, supravieţuitorii se află într-o situaţie-limită. Atacaţi în mod constant de haita de lupi, oamenii trebuie să improvizeze aşa-zise arme cu care să ţină la distanţă animalele, folosindu-se de toate cunoştinţele şi abilităţile de care dispun pentru a rămâne în viaţă, Ottway luptând cu înverşunare împotriva condiţiilor atmosferice vitrege şi a faunei din zonă pentru a se întoarce în braţele soţiei pe care o adoră şi pe care o poartă în gândurile lui în permanenţă, la fel cum îi păstrează cu sfinţenie fotografia.

  1. fain filmu de cate ori mas uita la el nu mas satura super filmu si actorul isi joaca bine rolu nai ce sa zici ii super fain filmu.

  2. Foarte bun filmul……nu uitati sa va uitati pana la sfarsit, pana se termina si scrisul de la finalul filmului. Mai e un cadru din film care explica finalul !!!
    Respect admin.

  3. Filmul nu este incadrat in genul horror dar este un film horror reusit, plin de actiune, inspaimantator. Ideea de film nu este noua dar te tine incordat pana la capat. Daca Cipri nu ne tragea atentia, nu aveam rabdare sa vad ultima scena. Nu am inteles care este semnificatia sfarsitului, nu era nici un mister la mijloc, nimic supranatural, ultima ruga sa fie la mijloc? Poate ma lamureste cineva. Multumesc.

  4. ultima secventa face referire la una din primele secvente cand ottway a impuscat 1 lup dar el inca respira(lupul a murit) dar cred ca si ottway a murit odata cu el

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Your email address will not be published. Required fields are marked *