The Last King – Ultimul Rege (2016)

The Last King – Ultimul Rege (2016)

Gen film:

Descriere film:

The Last King 2016 este un film norvegian de actiune si aventura regizat de Nils Gaup in rolurile principale cu Anders Dahlberg, Åsmund Brede Eike si Elg Elgesem. În iarna anului 1206, monarhul norvegian Sverre este asasinat mişeleşte, iar în Norvegia se dezlănţuie un război civil care divide ţara în două. Deşi are numai doi ani, Håkon Håkonsson, ca fiu nelegitim al regelui, se află deja într-o mare primejdie, dat fiind că jumătate din regat vrea să îl omoare pentru a-l împiedica să moştenească tronul. Însă doi războinici loiali monarhiei reuşesc să îl sustragă la timp din mâinile nelegiuiţilor şi să îl poarte în siguranţă tocmai în Nidaros, după ce abia au reuşit să traverseze munţii cu pruncul în braţe, abia târându-şi schiurile printre troiene, pe un ger năprasnic, schimbând astfel cursul istoriei unei ţări.

  1. Acest film,ca si Heidi,dovedeste ca si noi europenii putem face filme de calitate . Un film istoric care merita vazut .
    Vizionati-l cu mare incredere !

  2. Cred ca este unul din cele mai bune filme, pe care l-am vazut pe anul asta, de exceptie !!! PS: imi plac filmele din epoca medievala ! Unul din actori joaca in Urzeala Tronurilor, cred ca este vot
    rba despre cel din rolul lui Torsveld !

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Your email address will not be published. Required fields are marked *