The Lucky Ones – Norocosii (2008) Film Online Subtitrat HD

The Lucky Ones – Norocosii (2008) Film Online Subtitrat HD

Scris si regizat de Neil Burger. The Lucky Ones este povestea dramatica a trei soldati americani Collee, T.K. si Cheever care dupa ce sunt raniti in razboiul din Irak se intorc inapoi in America de azi . Viata in America nu numai ca s-a schimbat, dar a devenit mai dura pentru veteranii de razboi. Dupa ce o cadere de curent anuleaza toate zborurile din New York, toti cei trei soldatii decid sa porneasca intr-o calatorie de-alungul Americii, in care Coleen a carei viata a fost salvata de iubitul ei cazut la datorie, returneaza parintilor chitara acestui ; T.K. care isi cauta curajul de a face fata sotiei sale dupa ce o bucata de srapnel i-a afectat partile intime, iar Cheever cauta sa dea lovitura la jocurile de noroc din cazinouri pentru a plati taxa de scolarizare la colegiu pentru fiul sau. Ceea era o simpla calatorie se dovedeste a fi ocazie pentru fiecare de a-si castiga increderea, de a se susinte reciproc intr-o tara afectata de razboi, in care termenul de “casa, dulce casa” nu mai este ceea ce a fost odata.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos
  1. Petru Tabacu a comentat pe data | 18 November 2018 ora 20:33

    Un film minunat, plin de realism, cu actori de prima mana,insa nu ma pot impiedica de a ma intreba what a hell cautau ei in tzarile straine aveau de aparat patria USA ?

  2. Ionel a comentat pe data | 3 February 2019 ora 16:45

    Foarte tare. Un film care m-a prins din mers. A fost dat la tv, am vazut ceva din el (am lasat calculatorul deoparte, ceea ce e ceva :) ), si l-am cautat sa vad sfarsitul. Nimic spectaculos dar e real life

Lasa un comentariu