The Model – Fotomodelul (2016)

The Model – Fotomodelul (2016)

Gen film:

Descriere film:

In Filmul The Model – Fotomodelul (2016) Online Subtitrat in Romana, visul frumoasei al lui Emma este de a deveni un model de top internațional, ea părăsește viața ei de zi cu zi din Danemarca si se mută la Paris. La o sedinta foto in noul ei oras, ea întâlnește fotograful atractiv Shane White și se încadrează în dragoste. Dar relația lor se transformă în curând într-o obsesie periculoasă pentru Emma. Va dorim vizionare placuta la filmul The Model – Modelul (2016) Online Subtitrat in romana si va multumim ca a-ti ales site-ul nostru de filme online.

  1. Inca micuta 16 ani. Părinții au greșit cu plecarea ei in alta tara . Marea majoritate a modelelor uita cum arată si care e scopul lor . Pentru promovare rapida ajung sa se prostitueze sau sa
    faca compromisuri. E o munca grea dar frumoasa in același timp . Tot ce treb sa nu iti pierzi valorile morale . Cam greu , fotografii si designerii vor sa aibă corpuri frumoase , sa le simtă, sa le atingă . Modele vor faima si uita ca ei fără ele sunt nimeni . Insa lumea modei o alta masca a prostituției . Probabil mulți ma vor critica insa mai devreme sau mai târziu vor afla . Recomand filmul e frumos . Mii de mulțumiri Admin !

  2. E un film care prezinta fara perdea lumea incurcata si plina de compromisuri a modei. Este un film educativ si un exemplu bun. Fac parte din lumea modei asadeci vin cu un argument asupra a ce ai scris Dolce si acela ca eu sunt designer vestimentar si ca nu trebuie sa acuzi in nestiinta. Fata a facut si ea greseli si de asemenea si parintii. Ceea e este de retinut este ca un model adevarat nu trebuie sa fie doar pe podium sau in fotografie ci si in viata. De aceea as implementa in agentii si un curs psihologic care sa le prezinte fetelor si pericolele la care se expun. Nu este vorba de prostitutie sub nicio forma. Lumea modei este un nivel artistic in care nu poti sa tii legaturi foarte stranse, este o calatorie lunga si plina de peripetii in care trebuie sa reusesti de unul singur.

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Your email address will not be published. Required fields are marked *