The Perfect Match (2016)

The Perfect Match (2016)

Descriere film:

Vizionează online filmul The Perfect Match 2016 , fără intrerupere cu subtitrare în Română gratis HD. In filmul romatic de la regizorul Bille Woodruff, Charlie (Terrence Jenkins) este un impresar de succes, cu foarte mult succes la femei, care este convins că relaţiile ideale nu mai există de mult. Însă cei mai buni prieteni ai lui, Rick şi Victor, vor să-i demonstreze contrariul. Aceştia pariază că dacă Charlie s-ar întâlni timp de o lună cu aceeaşi femeie, nu ar avea cum să nu se ataşeze de ea. Sigur pe el, Charlie acceptă pariul şi începe să se întâlnească cu frumoasa şi misterioasa Eva, stabilind – spre binele ei – că nu se vor ataşa emoţional. Însă pe măsură ce se cunosc tot mai mult şi îşi descoperă afinităţile, cel care se va întreba dacă nu cumva e pregătit şi îşi doreşte mai mult de la acea relaţie va fi chiar Charlie.

  1. Foarte fain filmul, merita vazut! Mai ales de catre barbatii care au numai un singur obiectiv cand vine vorba de femei.

  2. Acceptabil. Nu stiu daca a fost sau nu in cinema insa mie imi pare genul de film facut pt tv, un film cu buget limitat si un joc actoricesc deloc stralucit, dar merge asa de relaxare.

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Your email address will not be published. Required fields are marked *