The Reader – Cititorul (2008)

The Reader – Cititorul (2008)

Gen film:

Descriere film:

The Reader (2008) Film Online Subtitrat in Romana – “The Reader – Cititorul” este inspirat din romanul lui Bernhard Schlink, publicat in 1995, care are la baza povestea unei aventuri dintre un adolescent si o femeie mai in varsta.Atunci cand adolescentul de 15 ani Michael Berg se imbolnaveste de scarlatina si se prabuseste pe strada, este salvat si condus pana acasa de catre Hanna Schmitz, o femeie misterioasa de doua ori mai in varsta decat el. Dupa ce intra in convalescenta, tanarul o cauta pe straina ca sa ii multumeasca pentru ajutorul acordat si intre cei doi incepe o aventura amoroasa pasionala si intensa, care se termina brusc in momentul in care Hanna dispare fara nici o explicatie din viata lui Michael.
Opt ani mai tarziu, in Germania de dupa cel de-Al Doilea Razboi Mondial, Michael Berg – devenit student la drept si urmarind cu interes procesele nazistilor acuzati de crime de razboi – o reintalneste in imprejurari extrem de diferite pe fosta lui iubita, care i-a frant inima si l-a parasit intr-o stare de confuzie totala. Acum Hanna Schmitz este judecata pentru o crima hidoasa si, intrucat refuza sa se apere la proces, Michael incepe sa suspecteze faptul ca femeia pe care a iubit-o cu aproximativ o decada in urma ascunde un secret pe care il considera mai rusinos chiar si decat crima.

  1. Da!Un pumn de femei au platit pt crima Germaniei intregi.
    Nu le scuz pe aceste femei ,dar…
    Filmul foarte bine realizat cu preferatul meu Fienes(sper ca asa se scrie)care iti spune totul numai din privire.
    Da ,un film superb pt intelegerea si compasiunea vietii!

  2. am plins,m am emotionat,cred ca iubirea si ura sunt cele mai puternice sentimente.Nimic un scuza ceea ce sa intimplat dar trebuie sa vedem contextul..ce am fi facut noi? o iubire care te urmareste toata viata,un om marcat de pasiunea pt aceasta femeie,lupta lui intre iubire si ura

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Your email address will not be published. Required fields are marked *