The Revenant (2015)

The Revenant (2015)

Gen film:

Descriere film:

The Revenant este un film online thriller plin de aventura 2015 subtitrat in Romana regizat si scris dupa un scenariu de Alejandro González Iñárritu ,inspirat din romanul lui Michael Punkein, in rolurile principale cu actorii Leonardo DiCaprio, Tom Hardy si Will Poulter. În timpul unei expediţii într-o America sălbatică, legendarul vânător Hugh Glass (interpretat de Leonardo DiCaprio) este atacat în mod brutal de către un urs şi lăsat mai mult mort decât viu de membrii propriei sale echipe. În cadrul unei lupte dramatice pentru supravieţuire, Hugh îndură o suferinţă de neimaginat, atât fizică cât şi psihică. Nu poate să creadă că, omul sau de încredere, John Fitzgerald l-a putut trăda atât de mişeleşte. Ghidat de o voinţă şi o ambiţie de fier dar şi de iubirea pentru familie, Glass este nevoit să înfrunte un frig groaznic într-o lupta inexorabilă de supravieţuire. Va reuşi să scape cu viaţă din această teribilă situaţie? The Revenant este inspirat de romanul lui Michael Punke, bazat pe fapte reale. Acţiunea se petrece în America de Nord, în 1823, iar în centrul ei se află Hugh Glass, membru al unei expediţii în Munţii Stâncoşi, unde este prins de un urs şi sfârtecat.

  1. Un film impresionat prin subiectul romanului dupa care a fost realizat, jocul excelent al actorului DiCaprio, care-mi place foarte mult, totul este la superlativ, un film de zile mari, merita un premiu, Oscar.

  2. Groaznic de bun film, facut dupa fapte reale si jucat de di Caprio exceptional. Sper din toata inima sa castige anul asta Oscarul! Pentru filmul asta di Caprio a refuzat sa toarne la filmul War star…s-a meritat! Doi ani de filmari in conditii cumplite de frig, la -20°. Pentru asta il apreciez si mai mult, ca a ales greul.
    Nota 10 ! Multumiri traducatorului si administratorului paginii! Acum 3 seri am vazut filmul (nici n-am putut dormi cum trebuie, tot gandindu-ma la el) si in Germania abia ieri au vorbit de film si ca di Caprio se poate astepta la un Oscar.

  3. Filmul este o valoare intreadevar. Nu cred ca o sa rateze cel putin 5 Oscaruri.Dialoguri putine din partea lui Leo insa rolul jucat fenomenal .Nu stiu cum a facut acele cascade dar i-au iesit.Daca pot sa spun si o gluma,nu mancati inainte de vizionare. sau mancati ceva usor. Mi-a placut filmul intreadevar. astept sa vad cate oscaruri o sa primeasca.Vizionare placuta tuturor.

  4. Desii nu prea imi place Di Caprio , pot spune ca acum la batranete si in acest film a jucat fantastic. Meritul este desigur al regizorilor, cascadorilor reali, etc..Insa Leo merita cu adevarat OSCAR-ul. Multumiri moderatorilor acestui site fffff bun. Filmul merge perfect fara intreruperi sal grele incarcari cum sunt multe alte siteu-ri de cacat. Felicitari…

  5. un actor desavarsit din toate punctele de vedere.mi a placut de cand a aparut prima data pe ecran.era un copil pe atunci.

  6. calul ala chiar a fost omorat in film? parea prea real. Daca a fost, atunci e si mai dezgustator.

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

x