The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 1 (2011)

The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 1 (2011)

Descriere film:

“The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 1 – Saga Amurg: Zori de zi – Partea 1 2011 Film Online Gratis Subtitrat in Romana “În noul capitol din saga Twilight, o căsătorie, o lună de miere și nașterea unui copil aduc schimbări neașteptate și șocante în vieţile lui Bella, Edward și ale celor dragi lor, inclusiv noi complicaţii cu vârcolacul Jacob Black. Zori de Zi – Partea 1, următorul episod al sagăi Amurg, duce povestea de dragoste dintre Bella și Edward pe un fagăș aproape normal. Vampirul și muritoarea par să se bucure acum de o căsătorie aparent liniștită, dar nu pentru mult timp, fericirea lor fiind din nou spulberată de trădari și pericole negândite. După nuntă, Bella și Edward pleacă în Rio de Janeiro pentru lună de miere. Rodul pasiunii lor nu se lasă mult așteptat, Bella rămânând imediat insărcinată. Şi cum legătura lor nu ar fi trebuit să dea naștere unui urmaș, venirea pe lume a creaturii hibride aproape că o ucide pe Bella. Singura ei șansă de supravieţuire este ca Edward să o transforme în vampir. Până să realizeze ce se întâmplă, Edward, Bella și fiica lor Renesmee ajung să fie vânaţi atât de Volturi, cât și de vârcolaci, iar războiul mocnit dintre clanuri este pe cale să se reaprindă.

  1. Un film minunat!!Preferatul meu!Sunteti cei mai tarii!!Bravo ca l-ati pus pe net!!DAca nu il puneati nu stiu ce faceam!Sunteti tarii!! :) :lol: :P :D 8) :!: :!: :!:

  2. E cel mai tare film pe care la-m vazut.Abia astept sa apara si partea a5a. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

  3. pai uite te la partea a a5a ca a parut de mult!! am vazut filmul de multe ori.dar nu ma mai satur ..mereu il revad

  4. Iubesc la nebunie acest film!!! <3 as vrea sa stiu daca mai exista si alte parti in afara de AMURG, LUNA NOUA, ECLIPSA, ZORI DE ZI (I & II)???? :D ;)

  5. Minunat film. Pacat ca in ziua de astazi adevarata dragoste o mai vezi in filme. Iubesc acest film.

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

x