The Way Back – Drumul de intoarcere (2010)

The Way Back – Drumul de intoarcere (2010)

Gen film:

Descriere film:

“The Way Back – Drumul de intoarcere 2010 Film Online Gratis Subtitrat in Romana “Inspirata din romanul “The Long Walk: The True Story of a Trek to Freedom” al autorului polonez Slawomir Rawicz, drama “The Way Back” are in centrul actiunii un grup de prizonieri de diverse nationalitati dintr-un gulag siberian, care reusesc sa evadeze si sa isi croiasca drum spre India. In anul 1940, satuli de frig, foame, persecutii, lipsa de ingrijiri medicale si executii nemeritate, Janusz, Tomasz, Voss, Zoran, Valka si Smith decid sa sfideze autoritatile sovietice si sa evadeze din lagarul de munca fortata. Nevoiti sa traverseze cu piciorul teritorii necunoscute si salbatice si sa infrunte vitregiile naturii, fostii prizonieri parcurg aproximativ 6.500 de kilometri in drumul lor spre libertate, marsaluind prin Mongolia, China si Tibet, prin desertul Gobi si prin Muntii Himalaya, cu scopul de a ajunge in India. In timpul calatoriei lor dramatice, in cursul careia unii dintre ei isi pierd viata si altii isi ratacesc credinta si speranta, Janusz, Valka Tomasz, Smith, Zoran si Voss o intalnesc pe adolescenta Irena si o iau sub aripa lor ocrotitoare pentru a o ajuta sa supravietuiasca.

  1. Super productie! Nu rata ocazia de a viziona aceasta capodopera cinematografica. Sfarsitul este putin cam “fortat”,in rest este super ok.

  2. cei care cred ca dupa marea revolutie din octombrie inrusia oameniitoti berau fericiti sa vada accest film si eu am crezut si ma-m innselat.

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

x