The Wolfman – Omul-lup (2010)

The Wolfman – Omul-lup (2010)

The Wolfman – Omul lup 2010 Film online HD, Subtitrat în Română Filmul este un horror al carui personaj principal este nobilul englez Lawrence Talbot (Benicio Del Toro), care se intoarce din SUA la mosia familiei lui din Blackmoor dupa foarte multi ani de absenta atunci cand logodnica fratelui sau Gwen Conliffe (Emily Blunt) il roaga sa il caute pe acesta din urma intrucat disparuse fara urma. Reintalnindu-se cu instrainatul lui tata John Talbot (Anthony Hopkins) si incercand sa solutioneze impreuna cu acesta misterul disparitiei fratelui sau, Lawrence afla despre un blestem ancestral care transforma oamenii muscati de lupi in creaturi ale intunericului insetate de sange si inzestrate cu o forta supranaturala atunci cand afara este luna plina. Pentru a pune capat masacrului caruia ii cad victime rand pe rand locuitorii din Blackmoor si pentru a o proteja pe Gwen, femeia de care s-a indragostit nebuneste, Lawrence Talbot trebuie sa distruga bestia care si-a gasit adapost in padurile ce inconjoara satul lui natal, insa in timp ce vaneaza creatura, barbatul cu un trecut zbuciumat, marcat de moartea prematura a mamei lui, isi va descoperi o latura ascunsa si instinctuala despre care nici macar nu banuia ca exista si va constientiza faptul ca el insusi a cazut prada unui destin inspaimantator.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos
 1. Sinziana a comentat pe data | 30 April 2014 ora 21:28

  Superb filmul! Merita vazut negresit!!! nota 10!! Asa filme iti lasa un feed-back puternic in suflet!

 2. mariana a comentat pe data | 1 January 2015 ora 22:57

  Ideea filmului nu este noua, distributia excelenta dar prea mult intuneric, care te oboseste si scade din valoarea realizarii, nu vad pentru ce a luat premiul Oscar.

 3. Balhaceanu Silvana a comentat pe data | 10 March 2017 ora 22:57

  Un film ce merita vazut. Film de Oscar, indubitabil. Bine jucat, bine regizat, iar intunericul in care e prezentat nu face decit sa-i mareasca valoarea.

 4. cornel a comentat pe data | 31 August 2017 ora 19:27

  nota 10

 5. Alex a comentat pe data | 21 May 2018 ora 18:49

  Superb filmul! Nota 10

 6. Logyina Gabriel a comentat pe data | 8 March 2019 ora 22:59

  Nota 10 , merită văzut

 7. Raruta a comentat pe data | 5 July 2019 ora 20:13

  frumos

Lasa un comentariu