The Wolfman – Omul-lup (2010)

The Wolfman – Omul-lup (2010)

Gen film:

Descriere film:

The Wolfman – Omul lup 2010 Film online HD, Subtitrat în Română Filmul este un horror al carui personaj principal este nobilul englez Lawrence Talbot (Benicio Del Toro), care se intoarce din SUA la mosia familiei lui din Blackmoor dupa foarte multi ani de absenta atunci cand logodnica fratelui sau Gwen Conliffe (Emily Blunt) il roaga sa il caute pe acesta din urma intrucat disparuse fara urma. Reintalnindu-se cu instrainatul lui tata John Talbot (Anthony Hopkins) si incercand sa solutioneze impreuna cu acesta misterul disparitiei fratelui sau, Lawrence afla despre un blestem ancestral care transforma oamenii muscati de lupi in creaturi ale intunericului insetate de sange si inzestrate cu o forta supranaturala atunci cand afara este luna plina. Pentru a pune capat masacrului caruia ii cad victime rand pe rand locuitorii din Blackmoor si pentru a o proteja pe Gwen, femeia de care s-a indragostit nebuneste, Lawrence Talbot trebuie sa distruga bestia care si-a gasit adapost in padurile ce inconjoara satul lui natal, insa in timp ce vaneaza creatura, barbatul cu un trecut zbuciumat, marcat de moartea prematura a mamei lui, isi va descoperi o latura ascunsa si instinctuala despre care nici macar nu banuia ca exista si va constientiza faptul ca el insusi a cazut prada unui destin inspaimantator.

  1. Superb filmul! Merita vazut negresit!!! nota 10!! Asa filme iti lasa un feed-back puternic in suflet!

  2. Ideea filmului nu este noua, distributia excelenta dar prea mult intuneric, care te oboseste si scade din valoarea realizarii, nu vad pentru ce a luat premiul Oscar.

  3. Un film ce merita vazut. Film de Oscar, indubitabil. Bine jucat, bine regizat, iar intunericul in care e prezentat nu face decit sa-i mareasca valoarea.

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

x