Unfriended – Cybernatural (2015)

Unfriended – Cybernatural (2015)

Gen film:

Descriere film:

Unfriended este un film horror-thriller supranatural 2015 regizat de regizorul ruso-georgian Levan Gabriadze,scris de Nelson Greaves, si produs de Timur Bekmambetov, Jason Blum și Greaves.
La un an după ce sa sinucis Laura Barns cea mai buna prietena.Blaire Lily (Shelley Hennig) împreună cu iubitul ei Mitch Roussel (Moses Storm) și cu alți trei prieteni Jess Felton, Ken Smith și Adam Sewell fac împreună o videoconferință. Un lucru misterios este faptul că un alt cont fără imagine de avatar, care se pretinde a fi Laura, se alătură videoconferinței, iar ceilalți nu pot face nimic pentru a o da afară. Pe parcurs, acest cont fantomă începe de-a dreptul să facă ravagii printre conturile celor cinci prieteni, postând imagini și utilizând chat-ul fără ca vreunul din ei să-l poată opri….

  1. tocmai ce am vizionat acest film e foarte bun totul se intampla in mediul virtual wow ceva nou in industria filmelor horror ofer nota 10 pentru acest film.

  2. 10 lol unu din cele mai tari filme chiar daca totul s-a intamplat in mediu virtual il recomand 100%

  3. Nota 10, un film simplu de realizat, oricum e ceva noua fata de restu filmelor de duzina. Mai era un film asemanator insa i-am uitat numele, ma rog. Respect site-ului!

  4. s-a dovedit ca un ingerash ca Blaire ,este defapt un minidemon mic si mincinos! oare chiar asta sa fie natura umana pe bune? ….foarte bun filmul! merita vazut ,chiar il foarte recomand! 10/10

  5. E si partea a doua.
    Un film foarte fain!! Da’ Blaire m-o’ enervat de muream acolo!! Vaca naibii, daca spunea de la inceput ca ea e vinovata poate ca nici unul nu murea.
    Oricum, cel mai rau mi-a parut de gagicu-so’…… din cauza ei au murit toti!!

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

x