Wonder Woman (2017)

Wonder Woman (2017)

Gen film:

Descriere film

Wonder Woman 2017 (Femeia Fantastică) , film online , subtitrat în Română Înainte de a deveni Wonder Woman tânăra se numea Diana, prințesa Amazoanelor. Diana era antrenată pentru a deveni o războinică imposibilă de cucerit și de învinsă. Diana a fost crescută pe o insulă izolată și paradisiacă, dar atunci când avionul unui pilot american se prăbușește pe insulă și o anunță că un conflict a izbucnit și face ravagii în lume, Diana își părăsește căminul, convinsă că ea este cea care trebuie să oprească această amenințare. Luptând cot la cot cu pilotul american și cu ai săi războinici, Diana își descoperă adevăratele puteri și veritabilul destin.

  1. După The space between us – 2017, credeam că nu ar mai avea concurențä , însă acest film Wonder woman – 2017 e TARE și . . . m-am înșelat . Da , și unul și altul sunt FORTE FRUMOASE ! ! !

  2. Rar imi dau lacrimile la un film de actiune . Nota 10 ! Un film exceptional ! Nu trebuie sa fie…realistic…sa fie exceptional. Pur si simplu trebuie sa prezinte o poveste cu un impact emotional desavarsit !

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *