World War Z – Ziua Z: Apocalipsa (2013)

World War Z – Ziua Z: Apocalipsa (2013)

Gen film:

Descriere film

“World War Z – Ziua Z: Apocalipsa 2013 Film Online Gratis Subtitrat in Romana “Omenirea a fost lovită de o apocalipsă cu zombie. Protagonistul este Gerry Lane, un soţ şi tată devotat, angajat al Naţiunilor Unite. După declanşarea neaşteptată a pandemiei de zombie, acesta porneşte într-o periculoasă misiune de-a lungul globului, pentru a găsi informaţii care ar putea stopa valurile de oameni infectaţi, al căror număr se ridică la peste 4 miliarde. Filmul are la bază romanul cu acelaşi nume scris de Max Brooks, publicat în septembrie 2006.

  1. Super, este genul de film care aduce ceva nou si acel ceva este faptul ca in acest film umanitatea rezista, nu se prabuseste ca in toate celelalte filme/seriale… World War Z 2? poate? pliz :))))

  2. Foarte bun filmul,vi-l recomand cu incredere!Sper sa se faca o continuare oarecum a filmului!Este genul de film care din punctul meu vedere merita cu adevarat nota 10 !

  3. L-am văzut de mai multe ori.Asa de mult mi-a plăcut încât l-am văzut de mai multe ori.Chiar e qt…Nota 100000000000000000000000

  4. update: se pare că mai avem de așteptat… măcar pînă în 2019. Am să comentez o fractură logică din film, observată de mine abia la a 5a revedere. :P Omutomi ăla, care a rămas pe portavion cînd familia lui Lane era evacuată forțat, avea vreun rol acolo sau nu? Că cică nu mai avea nici o autoritate ca secretar ONU, dar cum pe nava aia rămîneau numai cei cu o utilitate… nu știu, le spăla gamelele soldaților?

  5. Un film glorios!Cât curaj si dedicație!!!❤️❤️IUBESC acest film.Recomand persoanelor iubitoare de războaiele reale alături de astfel de creaturi.

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *